Французька компанія відбудує шість будинків, школу та дитсадок у Гостомелі

Французька компанія відбудує шість будинків, школу та дитсадок у Гостомелі

Фото
Укрінформ
Планується відбудова шести житлових будинків, школи та дитсадка у військовому містечку у Гостомелі у межах меморандуму із компанією “Neo Eco”.

Про це повідомляє голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба в Телеграмі, передає Укрінформ.

"У межах співробітництва компанія планує відбудувати 6 житлових будинків, школу та дитячий садок. Пошкоджені бетонні конструкції будуть демонтовані, після чого матеріали перероблять за підтримки французької компанії і згодом зведуть нові екооб’єкти. У Гостомелі вже почався демонтаж будинків", - йдеться в повідомленні.

Він повідомив, що французька компанія “Neo Eco”, яка спеціалізується на повторному використанні відходів будівництва, вже відвідувала постраждалі райони Київщини. Водночас сьогодні в Гостомелі - одному з найбільш зруйнованих населених пунктів Київської області - було підписано меморандум про відбудову військмістечка з представниками компанії та міністеркою закордонних справ Франції Катрін Колонні.

Читайте також: Гостомель унаслідок російської агресії пошкоджений майже на 40%

"Вдячний партнерам за те, що цей пілотний проєкт буде реалізований саме на Київщині та стане прикладом для масштабування на всю Україну", - написав він.

Як повідомлялося, на Київщині коштом меценатів для родини відбудували будинок, зруйнований російським снарядом.

Фото: Телеграм Олексія Кулеби

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-