Червоний Хрест передав Слов’янську вантажівку для підвозу води і потужні генератори

Червоний Хрест передав Слов’янську вантажівку для підвозу води і потужні генератори

Фото, відео
Укрінформ
Слов’янськ Донецької області отримав від Міжнародного комітету Червоного Хреста (МКЧХ) вантажівку MAN з ємністю для підвозу води і потужні генератори.

Як передає Укрінформ, про це заявив у відеозверненні керівник Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Вадим Лях, йдеться у Телеграмі міської ВЦА.

«Коли приходить біда, дуже важливо знати, що ти можеш звернутися до друзів. І такі друзі у нашого міста є. Я вдячний кожному, хто допомагає нам у цю важку годину. Але сьогодні слова вдячності - Міжнародному комітету Червоного Хреста, завдяки якому Слов’янськ отримав вантажівку MAN з ємністю для підвозу води у 28 тонн і потужні генератори», - сказав очільник громади.

Він зазначив, що окрім того, завдяки Червоному Хресту буде придбано новий трансформатор для мікрорайону Словкурорт замість пошкодженого в результаті ворожих обстрілів. Він давав електрику не тільки Словкурорту, але й прилеглим частинам громади.

Лях уточнив, що, на жаль, готового потрібного трансформатора немає, але він буде виготовлений.

«Довелося розміщувати замовлення (на виробництво трансформатора – ред.) на підприємстві. Прийдеться чекати ще майже два місяці. Але він буде виготовлений, і в оселі мешканців мікрорайону повернеться електрика», - підкреслив керівник громади.

Читайте також: На Львівщині Червоний Хрест допоможе підготувати до зими прихистки для переселенців

Як повідомлялося, Донеччина, у тому числі і місто Слов’янськ, постійно зазнає ударів з боку російської армії різною зброєю. У регіоні зруйновано багато житлових будинків, інфраструктурних об’єктів, пошкоджені школи, дитсадки і лікарні. В області з 23 травня припинено газопостачання, існують постійні проблеми з водою та електрикою. Але ЗСУ тримає оборону та продовжує наступальні дії.

Фото: Телеграм Слов'янська ВЦА інформує

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-