Львівський оборонний кластер передав нацгвардійцям тисячу бронежилетів

Львівський оборонний кластер передав нацгвардійцям тисячу бронежилетів

Фото
Укрінформ
Представники Львівського оборонного кластера доправили до Харкова тисячу бронежилетів та передали нацгвардійцям.

Про це у Фейсбуці поінформувала пресслужба Східного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України (НГУ), передає Укрінформ.

«Бійці називають цей надійний та зручний засіб індивідуального екіпірування «плитоноскою». Він має чохол зі стійкого матеріалу Kordura 1000 den та плити з бронесталі з показником твердості 600 за Брінеллем. Також плити оснащені спеціальним демпферним та протиуламковим шарами», - уточнюється у повідомленні.

Зі свого боку у НГУ поінформували, що військові частини Східного територіального об’єднання Нацгвардії отримали тисячу бронежилетів четвертого класу для комплектування особового складу.

Читайте також: У Житомирі під час прем’єри фільму про війну зібрали майже 10 тисяч для ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, у Львові з перших днів повномасштабного вторгнення утворився новий волонтерський проєкт – Львівський оборонний кластер (ЛОК). Його основна мета –безкоштовно забезпечити українців добротними бронежилетами. Заради цього об’єдналися фахівці, бізнесмени, волонтери та донатори. Спільними зусиллями за шість місяців вдалося виготовити та передати на фронт майже 80 тисяч бронежилетів.

Фото: Фейсбук Східного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-