У Житомирі під час прем’єри фільму про війну зібрали майже 10 тисяч для ЗСУ

У Житомирі під час прем’єри фільму про війну зібрали майже 10 тисяч для ЗСУ

Фото
Укрінформ
У Житомирі 14 вересня відбулася прем’єра короткометражного фільму про війну «Тривога», під час якої збирали кошти для потреб Збройних сил України.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Цей фільм не про дівчину Юлю з України. Він про кожного з вас і ви знайдете в ньому себе. Сценарій фільму я написав за одну ніч. Мене підтримало дуже багато людей на шляху до його створення. Він був знятий без бюджету, а лише за допомоги житомирян. Управління у справах сім’ї, молоді та спорту міськради виділило нам невелику суму, аби цей проєкт рухався вперед», - розповів автор сценарію та режисер фільму Артем Цівко.

Стрічка розповідає про те, як одна дівчина сприймає, переживає і переосмислює війну. Роль головної героїні у фільмі «Тривога» зіграла Юлія Оріховська, яка раніше не знімалася в кіно.

Під час прем’єри фільму збирали кошти на підтримку Збройних сил. Вхід на стрічку був вільним, але глядачі могли внести свій донат за квиток. Завдяки цьому на рахунок благодійного фонду «Янголи армії» надійшло 9 890 грн.

Читайте також: У Чернівцях лабрадор допоміг зібрати ₴30 тисяч для ЗСУ

Фільм «Тривога» став частиною започаткованого проєкту «Квиток у майбутнє», в межах якого збирають історії людей про війну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-