Перша леді Польщі відвідала школярів у львівському ліцеї

Перша леді Польщі відвідала школярів у львівському ліцеї

Фото
Укрінформ
Перша леді Республіки Польща Агата Коргаузер-Дуда відвідала львівський ліцей. Вона поспілкувалась із педагогами та взяла участь у занятті для першокласників.

Про це повідомив у Фейсбуці повідомив керівник управління освіти Львова Андрій Закалюк, передає Укрінформ.

«Сьогодні дружина президента Польщі Аґата Корнхаузер-Дуда мала нагоду побувати в нашій школі №24, а також взяти участь в занятті для учнів перших класів. Говорили про освіту в умовах війни. Перша леді чудово розуміє наші освітні виклики, адже до 2015 сама працювала вчителькою німецької мови», - написав Закалюк.

У Львівській міськраді уточнили, що дружина польського президента також взяла участь в інтегрованому занятті для учнів перших класів ліцею №24 та ліцею №10. Приємною несподіванкою для першокласників стали рюкзаки зі шкільним приладдям та симпатичні м’які ведмедики від Першої леді Польщі.

Також на зустрічі представники педагогічних колективів шкіл з навчанням польською мовою Львівщини обговорили з Агатою Коргаузер-Дудою питання модернізації та покращення освітнього процесу в рамках реформи НУШ, організації освітнього процесу в умовах воєнного стану та всебічної допомоги, яку отримала Україна від Республіки Польща.

Читайте також: У Польщі запустили спеціальну освітню гарячу лінію для українських батьків

Як повідомляв Укрінформ, у польській системі освіти у школах та дитсадках навчається приблизно 255 тисячі дітей з України. Тут створюють для українських дітей освітні можливості, зараз в польських підручниках є багато українського контенту, готується до друку 80 тисяч екземплярів книжок для українських дітей, які будуть доступні у бібліотеках Польщі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-