Канада виділить $3 мільйони на реформу оборонного сектору України

Канада виділить $3 мільйони на реформу оборонного сектору України

Укрінформ
Канада направить 3,85 млн канадських дол (близько 3 млн дол США) на два проєкти реформування оборонного сектору України.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це поінформували в офісі глави канадського уряду.

Зазначається, що близько 2,9 млн канадських дол (2,2 млн дол США) отримає Канадсько-український проєкт розвитку поліції, який впроваджується в Україні вже кілька років та надає цільову підтримку Національній поліції, МВС та ДСНС, в тому числі у формі необхідного обладнання. “Допомога також надається для поліпшення поліцейського реагування на випадки пов’язаного із конфліктами сексуального насильства та розширення психологічної підтримки поліцейських”, - розповіли у Трюдо.

Ще 950 тис. канадських дол (близько 730 тис. дол США) Канада виділить на реформування міністерства оборони. “Цей проєкт збільшує можливості цієї інституції, критично важливої для спроможності України захищати себе від російської агресії”, - пояснили в офісі глави канадського уряду.

Читайте також: Канада запроваджує нові санкції проти росії

Як повідомлялося, цього року Канада вже виділила Україні різноманітної допомоги майже на 2,5 млрд дол, з яких 1,95 млрд були прямою монетарною підтримкою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-