Литовська компанія DADEX хоче зібрати €1 мільярд постраждалим від війни в Україні

Литовська компанія DADEX хоче зібрати €1 мільярд постраждалим від війни в Україні

Укрінформ
Компанія DADEX готується передати Україні 20 тисяч спеціальних телефонів, які заряджаються від сонячної енергії, та зібрати близько 1 млрд євро дітям та тим, хто постраждав від військових дій.

Про це в Медіацентрі Україна-Укрінформ сказав бренд-менеджер компанії DADEX Кресімір Мостарчич в межах презентації проєкту «Фенікс» – ініціативи зі збору коштів для відбудови України.

"Спочатку компанія DADEX вирішила робити донації - фінансову допомогу українським компаніям. Ми збирали гроші на спеціальний автомобіль для складного транспортування. Також ми хочемо презентувати 20 тисяч спеціальних телефонів, які заряджаються від сонячної енергії. Ці телефони будуть корисними там, де немає електропостачання. В кінці вересня ми почнемо їх постачати. Звісно, ми не зупинимось тільки на цій допомозі", - сказав Мостарчич.

Читайте також: Загроза здоров’ю під час війни: Рада планує встановити одноразову грошову допомогу

Він зазначив, що в межах проєкту «Фенікс» компанія планує залучити для України мільярд євро. Ці кошти будуть направлені дітям та тим, хто постраждав від військових дій.

"Офіційно про старт проєкту буде оголошено в Загребі на конференції 24 серпня. Це символічно, бо це День Незалежності України", - зауважив Мостарчич.

Читайте також: «Радіо Правда» з Литви інформуватиме російськомовних про війну в Україні

DADEX - це литовська компанія, заснована як біржова компанія. Компанія організована та структурована як основний механізм з дочірніми компаніями в Європі, США та Азії та має місію створити проєкт Fenix, щоб допомогти уряду України зібрати капітал для відновлення країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-