Підтримка українців пальним – як отримати гроші на платформі «єДопомога волонтерська»

Підтримка українців пальним – як отримати гроші на платформі «єДопомога волонтерська»

Укрінформ
На платформі «єДопомога волонтерська» з'явилась можливість залишити заявку для того, щоб отримати допомогу з придбанням пального.

Про це розповів заступник міністра соціальної політики з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Костянтин Кошеленко під час брифінгу в Медіацентрі Україна-Укрінформ.

"До платформи «єДопомога волонтерська» доєдналась мережа автозаправочних станцій WOG. Завдяки цьому на онлайн-платформі від сьогодні стала доступна підтримка українців пальним", - сказав він.

Кошеленко пояснив, що будь-яка людина, що бажає допомогти , зможе оплатити на платформі 200, 500 або 1000 грн. Після чого людина, яка потребує допомоги, зможе використати відповідний сертифікат на будь-який АЗС WOG, обравши необхідний вид палива.

"Це дуже зручно і просто. Найважливіше, що ця допомога адресна і прозора, адже ви самі обираєте конкретну родину, яка отримає допомогу. Коли родина отримає допомогу, ви отримаєте підтвердження - фіскальний чек у вигляді СМС", - зазначив заступник міністра.

Читайте також: Нацбанк скасував низку валютних обмежень для волонтерів

Як повідомлялось, у березні Мінсоцполітики створило платформу єДопомога, яка забезпечує оперативний збір заявок з усіх регіонів України щодо потреб у гуманітарній допомозі, а також ефективний та адресний її розподіл.

Платформа об'єднує можливості, ресурси держави, бізнесу, громадських організацій, благодійних фондів та волонтерів у наданні гуманітарної допомоги постраждалим від війни, внутрішньо переміщеним особам та людям з вразливих категорій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-