Фонд «Повернись живим» передав військовим ще десять нових пікапів

Фонд «Повернись живим» передав військовим ще десять нових пікапів

Відео
Укрінформ
Благодійний фонд «Повернись живим» підтримав воїнів 28-ої окремої механізованої бригади ім. Лицарів Зимового походу - передав підрозділу десять нових пікапів Peugeot Landtrek, які військові дообладнають озброєнням і застосують у боях з ворогом на півдні України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці оперативне командування «Південь».

«Фонд «Повернись живим» вкотре доводить, що Збройні сили України та народ - то єдине ціле! Сьогодні завдяки усім, хто долучається до роботи фонду, 28 окрема механізована бригада імені Лицарів Зимового походу отримала десять новеньких пікапів, які вже прямують до хлопців на фронт», - йдеться у повідомленні.

У сучасній війні перемагають вмілі та швидкі, акцентували в ОК «Південь», тож завдяки фонду «Повернись живим» швидкість у бою на нашому боці, а вміле застосування техніки кожного дня наближає нашу перемогу».

За даними ОК «Південь», станом на 31 липня російські загарбники зосереджують сили на утриманні зайнятих рубежів на Південнобузькому напрямку та недопущенні наступу підрозділів Сил оборони на Криворізькому напрямку.

«Обстановка в нашій операційній зоні залишається напруженою, але контрольованою силами оборони. Наша авіація нанесла шість результативних ударів по ворогу. Ракетно-артилерійські підрозділи, виконуючи вогневі завдання, теж долучилися до скорочення сил та запасів ворога", - наголосили в ОК.

Читайте також: В Україні запускають онлайн-платформу, що дозволить іноземцям допомагати ЗСУ

За словами речника ОК «Південь» Владислава Назарова, підтверджені втрати становлять: 33 росіяни, дві гаубиці «Мста-Б», реактивна система залпового вогню «Град», протитанковий ракетний комплекс, три одиниці броньованої та автомобільної техніки, а також ще два склади боєприпасів у Бериславському районі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-