Олена Зеленська в інтерв’ю Vogue: Ми не сумніваємося, що переможемо

Олена Зеленська в інтерв’ю Vogue: Ми не сумніваємося, що переможемо

Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська в інтерв’ю виданню Vogue висловила тверду впевненість у перемозі України, підкресливши, що в цьому її надихають самі українці.

Статтю видання оприлюднило у вівторок, повідомляє Укрінформ.

"Це були найжахливіші місяці в моєму житті, як і в житті кожного українця", – зауважила перша леді, говорячи про повномасштабну війну, розв’язану росією проти України.

Вона підкреслила, що співвітчизники-українці надихають її.

"Ми з нетерпінням чекаємо перемоги. Ми не сумніваємося, що переможемо. І ця віра допомагає нам боротися", - зауважила Зеленська.

Читайте також: Зеленська подякувала першим леді різних країн за допомогу українцям

У статті зазначається, що минулого тижня дружина Президента України відвідала Вашингтон, де зустрілася з президентом Джо Байденом, першою леді Джилл Байден і держсекретарем Ентоні Блінкеном. Вона також звернулася до Конгресу, наголосивши, що виступає як мати й дочка, а не тільки як перша леді. Зеленська показала фотографії українських дітей, убитих російськими ракетами, та звернулася до американських законодавців із проханням надати більше зброї Україні.

"Це була більш відверта версія того меседжу, який постійно озвучував її чоловік, що війна в Україні стосується набагато більшого, ніж просто України – вона стосується тих, хто підтримує цінності Заходу та післявоєнний порядок, заснований на правилах. Якщо путін може вторгнутися в суверенну країну, щоби реалізувати свої амбіції з відновлення колишньої російської імперії, то на чому він зупиниться?" - зауважується у публікації.

Читайте також: Зеленська назвала формулу майбутнього відновлення України

Водночас зазначається, що візит Олени Зеленської до Вашингтона став символічним нагадуванням про силу іміджмейкінгу, що образ має значення.

«Жіночі голоси у цій війні мають бути почутими, мають бути представленими», – пише видання.

У статті зазначається, що Зеленська заговорила про людський вимір війни й допомогла Україні відстоювати власний голос.

Як повідомлялося, в інтерв'ю телеканалу NBC News перша леді України зазначила, що для неї найважчим у війні є відчуття небезпеки для дітей.

Фото: ANNIE LEIBOVITZ, Vogue

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-