Олена Зеленська у Білому домі розповіла про проєкт «Книга катів українського народу»

Олена Зеленська у Білому домі розповіла про проєкт «Книга катів українського народу»

Фото
Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська у Білому домі розповіла про проєкт «Книга катів українського народу» та російські злочини в Україні.

Як передає Укрінформ, про це Зеленська повідомила у Телеграмі.

«Книга катів українського народу» - проєкт, у межах якого збирають підтверджені дані щодо воєнних злочинців з російської армії. Книгу можна переглянути в інтернеті й долучитися до її наповнення. Під час зустрічі в Білому домі розповіла про проєкт та російські злочини в Україні», - заявила перша леді.

Вона зауважила, що після розмови тет-а-тет із першою леді США Джилл Байден мали ще спільну зустріч у розширеному форматі з Послом США в ООН Ліндою Томас-Грінфілд, головним лікарем Сполучених Штатів Вівек Мерті, заступницею держсекретаря з політичних питань Вікторією Нуланд, першою заступницею адміністратора USAID Ізабель Коулман.

«Коли ми бачилися з Джилл у травні в Ужгороді, я багато розповіла їй про потреби України та українців. І ось під час мого нинішнього візиту до США вона зібрала цю нараду з посадовцями країни, щоб докладно поговорити про українські запити - сприяння в реалізації програми психологічної допомоги, лікування українських дітей у США та їх протезування в американських клініках, низку освітніх ініціатив і допомогу тимчасовим вимушеним внутрішнім переселенцям», - заявила Зеленська.

Читайте також: Зеленська у Конгресі США закликала допомогти спинити терор проти українців

Вона також відзначила, що їй було важливо висловити подяку від імені всіх українців першій леді та Президенту США Джо Байдену й усьому американському народу за ту допомогу, яку Сполучені Штати надають Україні в боротьбі за свободу й незалежність, а також за лідерство у створенні коаліції багатьох країн, які поділяють цінності демократії та свободи, для допомоги.

Як повідомляв Укрінформ, дружина Президента України Олена Зеленська перебуває з візитом у Вашингтоні на запрошення першої леді США Джилл Байден.

Фото: Олена Зеленська / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-