У Парижі відкриють фотовиставку «Зруйнований, але нескорений Ірпінь»

У Парижі відкриють фотовиставку «Зруйнований, але нескорений Ірпінь»

Укрінформ
У Культурному центрі України у Франції та Goethe-Institut Paris пройде фотовиставка «Зруйнований, але нескорений Ірпінь».

Про це повідомляє посольство України у Франції, передає Укрінформ.

Фотовиставка "Зруйнований, але нескорений Ірпінь" ілюструє руйнування житлових кварталів та соціальної інфраструктури в місті Ірпінь. Жителі та гості Парижа зможуть побачити, що російські окупанти зробили з Ірпенем - колись процвітаючим та квітучим містом”, - йдеться у повідомленні.

Крім фотографій руйнувань Ірпеня на виставці будуть представлені свідчення про масові вбивства в Бучі.

У відкритті експозиції 8 червня візьмуть участь віцепрем'єр-міністерка України Ольга Стефанишина, міський голова Ірпеня Олександр Маркушин, заступник міського голови Бучі Михайлина Скорик- Шкарівська.

Читайте також: У Стокгольмі відкрили фотовиставку про наслідки війни в околицях Києва

Фотовиставку організовано посольством України у Франції у партнерстві з Goethe-Institut Paris, вона триватиме з 8 по 22 червня.

Як повідомляв Укрінформ, в Українському громадському хабі у Брюсселі відбулася виставка «Непереможний Ірпінь», яка розповідає про героїчну боротьбу міста проти російських загарбників та зусилля містян і міжнародних партнерів з відновлення зруйнованого житла та соціальної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-