Зеленський: Маємо бути міцними всередині - тоді буде міцніша допомога ззовні

Зеленський: Маємо бути міцними всередині - тоді буде міцніша допомога ззовні

Укрінформ
Українці мають демонструвати об’єднаність усередині держави, тоді буде і підтримка на міжнародному рівні.

Таке переконання висловив Президент Володимир Зеленський на пресконференції з нагоди Дня журналіста, передає кореспондент Укрінформу.

“Внутрішня боротьба - всередині кожної держави - буде впливати на послаблення підтримки України. На жаль, ми повинні це зафіксувати, зрозуміти... Як тільки ми почнемо всередині (країни - ред.) воювати, політично, вони зрозуміють, що у нас немає війни. І це правда: якщо у нас є на політичні ігрища час, значить, у нас немає війни. Тому найголовніше - бути міцними всередині і показувати це, тоді буде міцніша допомога і ззовні”, - сказав Зеленський.

Президент зауважив, що допомогу, будь то санкції, фінансова допомога чи зброя, жодна країна не буде давати "просто так", якщо Україна максимально не тиснутиме.

За його словами, зниження зацікавленості ситуацією в Україні буде впливати і на політику, які держави проводять щодо допомоги нам. Це також пов'язано і з ситуацією всередині країн-партнерів, де також є опозиція, є зацікавленість бізнесу, який вів справи з російською федерацією.

Читайте також: Українцям не варто розслаблятися, бо ситуація може повернутися дуже непрогнозовано - Президент

Тому, наголосив Зеленський, ми маємо бути об'єднаними всередині країни й постійно пояснювати міжнародним партнерам, що з ними може статися те саме, що з Україною.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-