Зеленський закликав партнерів долучатися до платформи United24

Зеленський закликав партнерів долучатися до платформи United24

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський у ході презентації United24 у Вашингтоні в онлайн-форматі закликав партнерів долучатися до цієї платформи.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на виступ глави Української держави, оприлюднений на офіційному сайті Президента Володимира Зеленського.

«Руїни – це все, що залишається після російських військових. Але люди повинні мати куди повертатися. Вже зараз. Уже сьогодні. Ось чому я ініціював створення спеціальної платформи United24. Це не просто фандрейзинг. Це також одна з можливостей довести росії, що зло не зможе перемогти», - сказав Президент України, наголосивши, що тисячі поранених потребують допомоги, а тисячі обʼєктів потребують відновлення.

Зеленський зазначив, що партнери можуть долучитися до допомоги Україні в будь-який спосіб. Наприклад, відбудовуючи міст до Ірпеня, фото якого облетіло весь світ, чи купуючи медичне обладнання, завдяки якому українські медики зможуть рятувати життя.

Він запевнив, що отримана допомога буде передана швидко, використана максимально ефективно та прозоро. «Ми гарантуємо, що завдяки цим внескам ваші імена назавжди залишаться в історії України, історії захисту свободи та демократії. Будь ласка, долучайтеся до United24 сьогодні», - підсумував Президент.

Читайте також: У Вашингтоні презентували ініціативу Президента України United24

«Сьогодні весь вільний світ об’єднався навколо України. Країни, компанії, міжнародні організації і, найголовніше - люди. Зараз ви також серед них. Дякую. Кожна пожертва важлива для перемоги», - сказав Зеденський.

Він відзначив, що ця платформа зі збору коштів є частиною міжнародної ініціативи United24, яку запустили для підтримки України. «Тут одним кліком ви можете пожертвувати кошти, необхідні для підтримки наших захисників, порятунку наших мирних громадян і відбудови України», - зауважив Президент.

Він додав, що всі гроші будуть переведені на рахунок Національного Банку України, де далі будуть розподілені по відповідним міністерствам.

Водночас Зеленський запевнив, що звіти про пожертви будуть оновлюватися кожні 24 години.

«Лише разом ми маємо потенціал зупинити війну, яку розпочала росія, і відбудувати те, що вона знищила. Разом ми можемо допомогти свободі перемогти тиранію», - сказав український гарант.

Він додав, що Україна пам’ятатиме внесок кожного небайдужого до долі не лише України, але й усього вільного світу, адже «сьогодні Україна бореться не лише за власну свободу, але й за свободу всього демократичного світу».

«Станьте донором для захисту. Станьте донором для порятунку. Станьте донором для відбудови», - резюмував Зеленський.

Читайте також: Збірна України з футболу перерахувала 4,3 мільйона на меддопомогу через платформу United24

Як повідомляв Укрінформ, 17 травня Президент Володимир Зеленський підписав указ щодо ініціативи заснування національного бренду United24 для обʼєднання зусиль міжнародних партнерів у підтримці України.

В межах United24 запроваджено "єдине вікно" для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України, зокрема, за такими напрямами: допомога Збройним силам України, гуманітарна, медична допомога і допомога дітям, відновлення інфраструктури, цифрова та інформаційна протидія збройній агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-