Треба продовжити ізоляцію кремля, навіть після ембарго на нафту – прем’єрка Естонії

Треба продовжити ізоляцію кремля, навіть після ембарго на нафту – прем’єрка Естонії

Укрінформ
Прем’єр-міністр Естонії Кая Каллаc закликала лідерів країн-членів Євросоюзу до подальших кроків у напрямку повної ізоляції кремля після схвалення часткового нафтового ембарго росії за її агресію проти України.

Як передає Укрінформ, про це вона повідомила у Tвіттері.

«Оскільки війна і злочини росії проти України продовжуються, ми повинні продовжувати ізолювати кремль», - написала Каллас.

За її словами, схвалення ЄС ембарго на російську нафту є важливим кроком для подальшого руйнування путінської військової машини, але на цьому не потрібно зупинятися.

«Минулої ночі ми нарешті домовилися щодо шостого пакета санкцій ЄС, включаючи заборону на імпорт російської нафти. Важливий крок до подальшого руйнування військової машини путіна. Ми не будемо зупинятися на цьому», - додала вона.

Читайте також: За наполяганням Кіпру росіянам не заборонять купувати нерухомість у Європі

Як повідомляв Укрінформ, країни-члени ЄС в рамках шостого пакета санкцій проти рф досягнули угоди, яка дозволить ввести часткове ембарго на купівлю російської нафти, відключити російський «Сбербанк» від міжнародної платіжної системи SWIFT та введе заборону ще трьох державних мовників рф.

Фото: kallaskaja / Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-