Ручку Байдена продали за 600 тисяч на аукціоні – гроші підуть на пікапи для ЗСУ

Ручку Байдена продали за 600 тисяч на аукціоні – гроші підуть на пікапи для ЗСУ

Укрінформ
Державний концерн “Укроборонпром” передав іменну ручку Президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена новому власнику, який придбав її на благодійному аукціоні.

Як передає Укрінформ, про це Укроборонпром повідомив у Телеграмі.

“Сьогодні ми передали іменну ручку Джо Байдена переможцю благодійного аукціону, організованого Прозорро.Продажі спільно з Укроборонпромом”, - ідеться в повідомленні.

Читайте також: На аукціон для допомоги Україні виставили футболку ексфутболіста «Реалу»

Покупець придбав лот за 600 тисяч гривень, ці кошти будуть використані на закупівлю пікапів для новоствореного 47-го батальйону Збройних сил України.

“Переможець торгів попросив не робити досягнення з його вчинку, прокоментувавши це так: “Ми просто допомагаємо. Не заради уваги до себе. Уваги зараз потребують наші Збройні сили”, - ідеться в повідомленні.

В Укроборонпромі зазначили, що Олександр – один із учасників благодійної ініціативи заради підтримки українських волонтерських організацій та рухів. Учасники благодійної ініціативи вирішили взяти участь в аукціоні, аби допомогти новоствореному батальйону під командуванням Івана Шаламаги і Валерія Маркуса.

Читайте також: На благодійному аукціоні за кубок Євробачення і панаму Kalush Orchestra планують зібрати $1 мільйон

Олександр та його колеги опікуються питаннями підтримки ЗСУ та українців, які через війну опинились у скрутному становищі.

“Такі люди – це наші тилові герої. Вони не називають свої імена і не показують обличчя. Вони не чекають подяки. Вони просто роблять те, що можуть, за покликом серця. Але разом із ними ми наближаємо нашу перемогу!”, - зазначили в Укроборонпромі.

Як повідомляв Укрінформ, 6 травня на аукціоні, який проводив аукціонний дім Christie's у Лондоні, за 90 тисяч фунтів стерлінгів продали флісову кофту в кольорі хакі Президента України Володимира Зеленського.

Фото: Укроборонпром, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-