На Christie's продали за £90 тисяч флісову кофту Зеленського

На Christie's продали за £90 тисяч флісову кофту Зеленського

Укрінформ
На аукціоні, який проводив аукціонний дім Christie's у Лондоні, була продана знаменита флісова кофта Президента України Володимира Зеленського.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Telegraph.

Перед початком торгів Зеленський виступив по відеозв’язку із промовою, під час якої похвалив за допомогу Велику Британію та хороброго Бориса Джонсона, який здійснив візит до Києва у квітні.

Своєю чергою глава британського уряду Борис Джонсон закликав людей, що цей одяг Зеленського має коштувати набагато більше, ніж стартова ціна в 50 000 фунтів стерлінгів.

Врешті-решт знамениту флісову кофту в кольорі хакі Глави української держави продали за 90 тисяч фунтів стерлінгів.

Читайте також: Christie's планує зібрати $1 мільйон для України

Усі кошти підуть на гуманітарну допомогу Україні.

Зазначається, що на аукціоні були представлені й інші лоти, зокрема, глечик-півник, подарований Джонсону під час його прогулянки з Зеленським в українській столиці.

Читайте також: Стівен Спілберг із дружиною передали $1 мільйон на гуманітарну підтримку України

Як повідомляв Укрінформ, у Лондоні, у галереї Тейт Модерн, за участі дружини Президента Олени Зеленської відбувся благодійний вечір Brave Ukraine, організований Посольством України у Великій Британії. Зібрані кошти буде передано на технічне переоснащення Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру, через який хворих дітей вивозять на лікування до інших країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-