На аукціон для допомоги Україні виставили футболку ексфутболіста «Реалу»

На аукціон для допомоги Україні виставили футболку ексфутболіста «Реалу»

Фото
Укрінформ
У Польщі на аукціон виставили футболку колишнього воротаря мадридського «Реалу» Єжи Дудека з прізвищами його колишніх зіркових одноклубників – Роналду, Кака, Касільяса, Рамоса.

Кошти, отримані від продажу футболки Товариство друзів України (ТДУ) у Варшаві витратить на потреби біженців з України і закупівлю медикаментів для української армії, передає Укрінформ.

Як зазначає партнер акції телеканал TVP Sport, предметом, виставленим на аукціон, є футболка Дудека з сезону 2010-2011 років і логотипами «Реала» та Ліги Чемпіонів. На футболці, окрім Дудека, є прізвища його тодішніх одноклубників Кріштіану Роналду, Кака, Ікера Касільяса, Серхіо Рамоса, Пепе та інших. У тому році «Реал» під керівництвом Жозе Моуріньо дійшов до півфіналу Ліги Чемпіонів, програвши «Барселоні» із загальним рахунком 3:1.

Футболку на аукціон передав польський шанувальник футболу Адам Білік, який сам колись купив її на аукціоні за 5 тисяч злотих (приблизно 35 тис. грн).

Читайте також: «Українціполякам»: у Варшаві відбудеться концерт подяки за підтримку України

Розіграш лота на польській платформі Allegro.pl триватиме до 5 червня. Стартова ціна футболки – 3 тис. злотих (понад 20 тис. грн).

Товариство друзів України є благодійною організацією, яка з 2004 році допомагає українцям.

Нагадаємо, у День матері в Польщі українки подякували польським жінкам, посадивши дерево вдячності у сквері Шевченка в центрі Варшави.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: sport.tvp.pl

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-