Українці й американці за час розв’язаної росією війни стали ближчими – Зеленський

Українці й американці за час розв’язаної росією війни стали ближчими – Зеленський

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський переконаний, що за час після повномасштабного вторгнення росіян український та американський народи стали ближчими у відчуттях свободи.

Про це він заявив у зверненні до спільноти Стенфордського університету, повідомляє Укрінформ.

«Я впевнений, що після цієї війни дещо зміниться у відносинах між вами, між американським народом, і нами. Вже змінюється. Ми стали значно ближчими у наших відчуттях. Ми точно знаємо про себе, що маємо на увазі одне й те саме, коли говоримо слово «свобода», - зауважив глава держави.

Зеленський підкреслив, що Україна – це держава, яка знищила міф про надзвичайну потужність російської армії, що нібито за кілька днів могла б завоювати всіх, кого хоче.

При цьому він додав, що Україна – це держава, де російська армія продовжує вести війну, яку не хоче закінчувати.

«Зараз росія намагається окупувати всю державу. Але ми відчуваємо в собі достатньо сил, щоб думати про майбутнє України, яка є й буде відкритою для світу», - наголосив Президент.

Читайте також: Для ефективності санкцій проти рф потрібна єдина сильна позиція всього світу - Зеленський

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф проводять масовані бомбардування та обстріли українських міст і сіл, розв’язали масовий терор проти цивільного населення на тимчасово захоплених територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-