Кулеба подякував принцу Ліхтенштейну за підтримку України та прийом біженців

Кулеба подякував принцу Ліхтенштейну за підтримку України та прийом біженців

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба подякував принцу-наступнику Ліхтенштейну Алоїзу за підтримку нашої держави та прийняття біженців.

Про це глава української дипломатії повідомив у Твітері, передає Укрінформ.

«Мав честь нанести візит ввічливості Його Світлості Принцу-Наступнику Алоїзу. Вдячний Ліхтенштейну за підтримку України та прийом наших біженців. Ліхтенштейн доводить, що справжня підтримка залежить не від розміру країни, а від розміру серця її людей», - зазначив Кулеба.

Міністри закордонних справ України і Ліхтенштейну Дмитро Кулеба та Домінік Хаслер обговорили перспективи використання заморожених активів та створення спеціального трибуналу для російської федерації.

«Під час мого візиту до Ліхтенштейну ми з міністром закордонних справ Домінік Хаслер зосередилися на перспективах використання заморожених активів для відновлення України та шляхах забезпечення справедливості за російські військові злочини. Ми обговорювали створення спеціального трибуналу для покарання за злочин агресії проти України», - зазначив Кулеба.

Читайте також: Кіссінджер робить ту саму помилку, що й путін - Клімкін

Як повідомляв Укрінформ, 4 травня уряд Ліхтенштейну схвалив нові санкції проти білорусі та росії за агресію проти України, таким чином приєднавшись до останнього пакету ЄС проти москви й мінська.

Фото: Дмитро Кулеба

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-