Макрон і Шольц заявили про цілковиту підтримку України

Макрон і Шольц заявили про цілковиту підтримку України

Укрінформ
Перед Бранденбурзькими воротами в Берліні президент Франції Еммануель Макрон і канцлер Німеччини Олаф Шольц заявили про свою цілковиту підтримку України.

Про це повідомляє Le Figaro, передає Укрінформ.

«Макрон і Шольц заявили про «цілковиту підтримку» України у понеділок увечері, пройшовши разом під Бранденбурзькими воротами в Берліні, символом холодної війни, підсвіченими з цієї нагоди кольорами країни, яка зазнала нападу росії», - йдеться у повідомленні.

Видання Ouest France додає, що Макрон сказав про повну підтримку України, проходячи з канцлером Німеччини поблизу двох сотень людей, декотрі з яких мали вбрання в національних барвах України та вигукували: «Маріуполь!».

Читайте також: Шольц: Німеччина продовжить надавати дуже велику фінансову підтримку Україні

24 лютого російські війська розпочали повномасштабне вторгнення в Україну. Вони обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

У Маріуполі агресія росії спричинила одну з найбільших гуманітарних катастроф. Маріуполь продовжують боронити бійці полку «Азов», Національної гвардії, морська піхота, мотострільці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-