Прем'єр Канади Трюдо відвідав Ірпінь

Прем'єр Канади Трюдо відвідав Ірпінь

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо відвідав Ірпінь Київської області.

Як передає Укрінформ, про це міський голова Ірпеня Олександр Маркушин повідомив у Фейсбуці.

Прем'єр Канади Трюдо відвідав Ірпінь / Фото: Євген Любимов

"Щойно мав честь говорити із Прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо. Він приїхав в Ірпінь, щоб на власні очі побачити все те жахіття, яке вчинили з нашим містом російські окупанти. І, звісно, був шокований. Адже він побачив спаленими та вщент зруйнованими не військові об’єкти, а домівки ірпінчан, які ще недавно раділи життю і мали свої плани на майбутнє", - заявив Маркушин.

Він подякував Трюдо за підтримку, яку надає Канада Україні. Маркушин також зауважив, що вірить у подальшу співпрацю країн у відбудові українських міст після перемоги.

Читайте також: Перша леді США побувала в Ужгороді і зустрілася з переселенцями

"Сподіваюся на підтримку пана Джастіна Трюдо в організації зусиль української діаспори в Канаді щодо відбудови об‘єктів інфраструктури в Ірпені. З відповідними офіційними листами Ірпінь звернеться вже найближчим часом", - додав Маркушин.

Як повідомляв Укрінформ, 7 травня Президент США Джо Байден та Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо в ході телефонної розмови домовилися продовжувати зусилля для притягнення росії до відповідальності за її вторгнення в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-