У Ризі проходять лікування тяжко поранені українські військові

У Ризі проходять лікування тяжко поранені українські військові

Укрінформ
У Ризі в Лікарні травматології та ортопедії прооперовано двох українських військовослужбовців, а також одного цивільного, які отримали поранення під час війни, розв'язаної росією в Україні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє національний мовник LSM із посиланням на головного лікаря лікарні Уґіса Заріньша.

За його словами, один із бійців перебуває у тяжкому стані, інший — у стані середнього ступеня тяжкості. Обидва, як і цивільна особа, були доставлені до Риги завдяки медичному транспорту приватних осіб та приватних установ. Одного з військовослужбовців консультував Олаф Ліберман – латвійський мікрохірург, який нині працює в Україні.

Читайте також: Президент Латвії підтримав ідею знесення радянського меморіалу у Ризі

Як повідомлялося, 24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. Збройні сили України та Сили територіальної оборони чинять опір російським загарбникам. З 24 лютого до 5 травня захисники України знищили близько 24 700 російських військових.

Після початку війни росію було піддано масштабним санкціям з боку світової спільноти.

Фото: LTV

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-