Анджеліна Джолі поділилася враженням від спілкування з маленькими українцями під час війни

Анджеліна Джолі поділилася враженням від спілкування з маленькими українцями під час війни

Укрінформ
Голлівудська акторка, режисер, фотомодель та посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі розповіла, з чим доводиться стикатися маленьким українцям під час російсько-української війни.

Як передає Укрінформ, про це вона повідомила на своїй сторінці в Iнстаграмі.

«Коли я була у Львові кілька днів тому, мені показали «особливий камінь», знайдений маленькою дівчинкою. Маленька дівчинка, яка знайшла його, не усвідомлювала, що камінь, з яким вона гралася, насправді був уламком бомби. Його блиск і незвичайна форма напевно привернули увагу дитини», - написала Джолі.

Вона додала, що також зустрілася з дітьми, які постраждали від обстрілу вокзалу в Краматорську, і, у багатьох з них нещодавно видаляли осколки ракет.

«Немає сенсу від нанесення такої шкоди дітям, яка виходить за межі фізичних травм до емоційних і психічних травм», - зазначила Джолі.

За її словами, боротьба за припинення російсько-української війни є гонитвою за щоденне обмеження кількості вбитих, поранених, переміщених та травмованих людей.

Читайте також: Джолі приїхала з подарунками до евакуйованих дітей у Бориславі

Як повідомляв Укрінформ, 30 квітня голлівудська акторка, режисер, фотомодель та посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі відвідала у Львові медзаклад, де лікуються постраждалі від ракетного удару по Краматорську діти.

Пресслужба Укрзалізниці також поінформувала, що Джолі у Львові завітала до вокзальних волонтерів, психологів та лікарів, подякувала їм усім та залізничникам, поспілкувалася з пасажирами евакуаційного поїзда з Покровська.

Окрім того, акторка відвідала дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, яких евакуювали з «гарячих» регіонів України у львівські інтернати.

Анджеліна Джолі прибула в Україну з власної ініціативи, а не з місією ООН. Від початку широкомасштабного російського вторгнення вона висловлювала підтримку Україні й українцям, які були змушені через війну покинути свої домівки.

Фото: Інстаграм Анджеліни Джолі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-