Джолі у Львові прийшла до дітей, постраждалих від удару по Краматорську

Джолі у Львові прийшла до дітей, постраждалих від удару по Краматорську

Фото, відео
Укрінформ
Голлівудська акторка, режисер, фотомодель та посол доброї волі ЮНІСЕФ Анджеліна Джолі у Львові відвідала медзаклад, де лікуються постраждалі від ракетного удару по Краматорську діти, поспілкувалася з волонтерами і евакуйованими.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

"Голлівудська акторка та пані посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі... в одному з медзакладів... провідала дітей, які постраждали від ракетного удару російських військових по вокзалу у Краматорську. Її дуже розчулили їхні розповіді. Одна дівчинка навіть змогла приватно розповісти пані Джолі про свою мрію", - зазначилв Козицький.

Читайте також: Анджеліна Джолі приїхала до Львова

Крім того, за його словами, Джолі відвідала школу-інтернат, де поспілкувалася та сфотографувалася з вихованцями, а також пообіцяла приїхати ще.

Читайте також: Рада висловлює вдячність іноземним зіркам за солідарність з Україною

Очільник ОВА зауважив, що Джолі також поспілкувалася з волонтерами, які надають медико-психологічну допомогу на Головному залізничному вокзалі Львова. "Подякувала їм за працю. Сказала, що вона як мама добре розуміє усю складність тих викликів, які постають перед ними, особливо коли йдеться про допомогу дітям. Говорила з людьми, яким вдалося виїхати з зон активних бойових дій. Вислухала історії евакуйованих, які розповіли, що через терористичні дії росії втратили все", - зазначив Козицький.

Читайте також: В Україні створили сайт із переліком зірок та політиків, які підтримують путіна

Він додав, що цей візит для всіх став несподіванкою.

"Багато людей, які побачили пані Джолі на Львівщині, не могли повірити, що це дійсно вона. Але від 24 лютого Україна показала усьому світові, що у нас багато неймовірного. Це дуже цінно, що ми маємо підтримку від людей такого рівня", - наголосив Козицький.

Пресслужба Укрзалізниці також поінформувала, що Джолі у Львові завітала до вокзальних волонтерів, психологів та лікарів, подякувала їм усім та залізничникам.

Анджеліна Джолі від початку широкомасштабного російського вторгнення висловлювала підтримку Україні й українцям, які були змушені через війну покинути свої домівки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-