Посол Мельник сподівається на німецьку зброю для України та ембарго на нафту і газ для росії

Посол Мельник сподівається на німецьку зброю для України та ембарго на нафту і газ для росії

Укрінформ
Лідери правлячої Соціал-демократичної партії Німеччини Саскія Ескен і Ларс Клінгбейл зустрілися з послом України у ФРН Андрієм Мельником.

Як видно з фото, яке розмістила у Твіттері Ескен, зустріч відбулася в українському посольстві, передає Укрінформ.

«У часи, коли на серці тяжко, а дебати інколи гарячі, тим особливо цінно розвивати відкритий і довірливий діалог. Дякую за це Андрієві Мельнику», - написала Ескен.

Водночас посол у своєму дописі подякував за запрошення до розмови та висловив сподівання, що СДПН «нарешті дасть зелене світло для (постачання - ред.) важкої зброї Україні та ембарго на газ і нафту (з росії - ред.), щоб зупинити війну на знищення».

Мельник неодноразово критикував політику СДПН щодо росії. Серед найвідоміших колишніх і діючих представників цієї політсили – федеральний президент Франк-Вальтер Штайнмаєр, ексканцлер Ґергард Шредер і колишній глава партії, ексвіцеканцлер і міністр закордонних справ Зігмар Габріель і інші.

Посол закидає СДПН провадження проросійської політики, недостатню підтримку України наразі, гальмування запровадження більш жорстких санкцій проти рф.

Читайте також: Депутати Бундестагу критикують Шольца за нерішучість

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Фото: @EskenSaskia

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-