Австрія надасть Україні техніку для ДСНС

Австрія надасть Україні техніку для ДСНС

Укрінформ
Австрія надасть Україні техніку, яка серед іншого допоможе в роботі працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Про це Президент України Володимир Зеленський повідомив під час спільного брифінгу з Федеральним канцлером Австрії Карлом Негаммером, передає кореспондент Укрінформу.

«Я хочу подякувати Австрії і особисто керівництву держави не лише за гуманітарну допомогу, а також за ту техніку, яка нам допоможе і для роботи сьогодні після вторгнення російської федерації, і для роботи працівників наших ДСНС тощо. І пожежні машини. Дійсно велика допомога», - зазначив глава Української держави.

Окрім цього, Зеленський поінформував, що під час розмови з Негаммером обговорювалися, зокрема, питання двосторонніх українсько-австрійських відносин, посилення санаційної політики проти російської федерації, а також підтримка України під час вступу до Європейського Союзу.

Читайте також: ЄС надасть обладнання для збору доказів воєнних злочинів рф в Україні – Боррель

Як повідомляв Укрінформ, 9 квітня Федеральний канцлер Австрії Карл Негаммер прибув до України. У межах візиту австрійський політик зустрівся з Президентом України Володимиром Зеленським.

В Україні 45-й день триває повномасштабна російсько-українська війна. Війська російської федерації обстрілюють та знищують ключові об'єкти критичної та цивільної інфраструктури, жорстко вбивають українців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-