Британія передасть Україні 20

Британія передасть Україні 20 "швидких"

Укрінформ
Національна служба здоров’я Британії (NHS) передасть Україні близько 20 карет швидкої медичної допомоги, що допоможуть замінити українські "швидкі", втрачені через російські бомбардування.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на сайт британського уряду.

«Велика Британія є одним з найбільших донорів допомоги, надаючи продукти харчування, ліки та генератори для допомоги постраждалим. Ці автомобілі швидкої допомоги світового класу NHS тепер допоможуть надати рятівну допомогу безпосередньо постраждалим у конфлікті», - заявила очільниця МЗС Британії Ліз Трасс.

Це допоможе надати життєво важливу допомогу українцям, які залишаються в містах, що постраждали від російських бомбардувань, йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, Велика Британія вже передала Україні 5,29 мільйонів одиниць медичних засобів та обладнання, щоб допомогти країні впоратися з надзвичайною ситуацією, викликаною вторгненням росії, і врятувати десятки тисяч життів.

З моменту початку російського вторгнення уряд Британії надав 400 мільйонів фунтів стерлінгів гуманітарної та економічної допомоги Україні та сусіднім країнам та деяку зброю.

Читайте також: Джонсон звернувся до росіян: Ваш президент звинувачується у воєнних злочинах

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Війська агресора обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Європейський Союз, США, інші країни застосували потужні санкції проти росії як країни-агресора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-