Україна отримала тонну ліків та три машини швидкої допомоги з Іспанії

Україна отримала тонну ліків та три машини швидкої допомоги з Іспанії

Укрінформ
Члени Комітету Верховної Ради з прав людини провели зустріч із представниками іспанського бізнесу, які надають гуманітарну допомогу Україні. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті українського парламенту.

“Сьогодні зустрічали делегацію з Іспанії. Це представники фонду, який акумулює фінанси великого іспанського бізнесу. Чому для нас це важливо? Ці люди не мають жодного відношення до України. Проте в них є чітке розуміння, що росія - агресор, а Україна повинна вистояти! І Україні треба в цьому допомогти. Першу партію допомоги ми сьогодні вже отримали! Це тонна ліків, а також три машини швидкої допомоги. Дві машини передамо Львівському військовому шпиталю, одну - для військового шпиталю Державної прикордонної служби”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що це перший візит іспанців до України з початку війни, “проте точно не останній”.

“Наступна поїздка буде до звільненої Київської області. Щоб представники фонду на власні очі побачили, що відбулось у передмісті столиці та розповідали про це всьому світу для боротьби проти рашизму!”, - ідеться в повідомленні.

Окрім того, повідомляється про домовленість щодо подальшої цільової співпраці для Донецької області, “адже саме цей регіон, разом із Луганською, Харківською, Миколаївською, Херсонською областями, зараз найбільше потерпає від обстрілів окупантів, і допомога там зараз дуже необхідна”.

Читайте також: В Іспанії проведуть благодійне музичне шоу на підтримку України

Як повідомлялося, 24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-