З Києва евакуювали ще 270 дітей і літніх людей до Австрії й Німеччини

З Києва евакуювали ще 270 дітей і літніх людей до Австрії й Німеччини

Фото
Укрінформ
Дітей з інвалідністю, літніх людей, дітей-сиріт та їхніх опікунів вивозять зі столиці в рамках Австрійсько-Німецької евакуаційної місії, загальна кількість евакуйованих сягнула 770 осіб.

Про це у Телеграмі повідомила КМДА, передає Укрінформ.

«Ще 270 киян із малозахищених верств населення евакуйовано до Європи у рамках Австрійсько-Німецької евакуаційної місії. Місія евакуйовує, перш за все, дітей з інвалідністю, літніх людей, дітей-сиріт та їхніх опікунів», - йдеться у повідомленні. За словами адміністрації, людей евакуювали за три спецрейси.

З Києва евакуювали 270 дітей і літніх людей до Австрії й Німеччини/Фото: kyivcity.gov.ua

Київ

«За три спецрейси, що організували міська влада, місія та волонтери, до Австрії та Німеччини виїхали вже 770 осіб. Усіма спецрейсами, які організовувала міська влада, до європейських країн евакуйовано вже майже 7000 киян із малозахищених верств населення», - розповіли в КМДА.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Верховний комісар Організації Об’єднаних Націй у справах біженців Філіппо Гранді закликав негайно припинити війну в Україні, яка призвела до переміщення понад 10 млн людей. За його словами, понад 10,5 млн людей були переміщені в межах України або за кордон як біженці. Ще 13 млн людей потребують термінової гуманітарної допомоги по всій країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-