Львівщина отримала карети швидкої допомоги від Литовського сейму

Львівщина отримала карети швидкої допомоги від Литовського сейму

Фото
Укрінформ
Львівщина отримала від Литви чотири авто швидкої допомоги, відтепер працюватимуть для забезпечення потреби галузі охорони здоров’я області.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА, передає Укрінформ.

«Майже кожен в Литві хоче допомогти. Надсилають гроші на фонди, тоді фонди можуть купити авто і скеровувати сюди. Багато волонтерів самі сюди везуть машини, бронежилети тощо. Важливо, що підтримка України є не тільки на рівні держави, адже кожна людина у Литві хоче чимось допомогти. У Литві 100% підтримка України»,- зазначив віце-спікер Сейму Литовської Республіки Паулюс Саударгас.

Чотири швидкі передали представники делегації Сейму Литовської Республіки. Авто оснащені обладнанням для надання невідкладної допомоги, проведення реанімаційних заходів тощо.

Львівщина отримала автомобілі швидкої допомоги від Литовського сейму / Фото: loda.gov.ua

24 лютого президент Росії путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-