United Group жертвує мільйон євро благодійним організаціям для допомоги Україні

United Group жертвує мільйон євро благодійним організаціям для допомоги Україні

Укрінформ
United Group, провідний постачальник телекомунікацій і медіа в південно-східній Європі, оголосив, що пожертвує 1 мільйон євро на підтримку гуманітарної допомоги для України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

«Кошти будуть розподілені між Міжнародним медичним корпусом (International Medical Corps), організацією першої допомоги, яка зосереджена на наданні невідкладної медичної допомоги та супутніх послуг тим, хто перебуває в надзвичайних ситуаціях, і Bright Kids Charity, українською організацією, яка займається допомогою хворим, інвалідам і знедоленим дітям», - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, United Group шокована руйнуваннями, яких завдають Україні та її громадянам.

«Наше серце з невинними жертвами цієї війни та з усіма, хто постраждав від неї. Немає нічого ціннішого в цьому світі, ніж людське життя, і наш найбільший обов’язок як людей – зробити все, що в наших силах, аби зберегти мир. Для мене як українки, чия родина все ще в країні, ця війна також є особистою трагедією», - сказала генеральний директор United Group Вікторія Боклаг.

Повідомляється, що пожертвування United Group мають на меті зменшити страждання тих, кого війна зачепила найбільше. Серед них – біженці, сім’ї, які не змогли втекти від бойових дій, а також діти в дитячих будинках і лікарнях.

Гроші будуть витрачені на надання медичної допомоги та основних засобів – як медичне обладнання, ліки, підгузки, мобільні медичні аптечки, продукти харчування, засоби санітарії та гігієни.

Пожертвування United Group доповнюють інші ініціативи Групи та її операційних компаній для підтримки потерпілих від війни в Україні. Вони охоплюють такі заходи, як збори грошей і терміново необхідних товарів, надання біженцям передплачених телефонних карток і мобільних Wi-Fi-маршрутизаторів, безкоштовних дзвінків в Україну через мережі United Group, щоб допомогти родинам і друзям залишатися на зв’язку.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-