В Україну із Литви надійшов автопотяг із гуманітарним вантажем - Наєв

В Україну із Литви надійшов автопотяг із гуманітарним вантажем - Наєв

Фото
Укрінформ
Із Литви в Україну прибув автопотяг з вантажем гуманітарного призначення.

 Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба командування Об’єднаних сил ЗСУ.

"У межах спільних гуманітарних ініціатив Командування об’єднаних сил Збройних сил України з Литви до України прибув п’ятнадцяти тонний автопотяг з вантажем гуманітарного призначення", - йдеться в повідомленні.

За словами командувача об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, допомога складається з харчових продуктів довготривалого зберігання, а також засобів гігієни тощо.

«Після важливої роботи з розмитнення та сортування, цей вантаж у найкоротший термін буде направлено на потреби військового угруповання, що виконує бойові завдання на південно-східному напрямку», – сказав Наєва.

Зазначається, що усі необхідні речі зібрали небайдужі люди. Розмитнення, збір вантажу та підготовку заявок здійснили представники благодійного фонду «Міжнародна асоціація підтримки України» керівницею якого є Ольга Чуйко. Крім того, важливу підтримку у роботі надають українські перевізники, а саме президент «Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України» Леонід Костюченко.

Як повідомлялося, Литва заморозила майно компаній і приватних осіб, пов'язаних із близькими до кремля російськими олігархами, які потрапили під міжнародні санкції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-