Мінветеранів має план у разі посилення російської агресії - Лапутіна

Мінветеранів має план у разі посилення російської агресії - Лапутіна

Укрінформ
Міністерство у справах ветеранів має план дій на будь-яку екстрену ситуацію і готується з огляду на те, які завдання зможе вирішувати в умовах потенційної ескалації.

Як передає Укрінформ, про це сказала міністр у справах ветеранів, член Ради національної безпеки і оборони Юлія Лапутіна, повідомляє пресслужба Мінветеранів.

«Кожен центральний орган виконавчої влади має план дій на випадок будь-якої екстреної ситуації. Міністерство у справах ветеранів України у цьому не виняток. Ми також готуємося з огляду на те, які завдання зможемо вирішувати в умовах потенційної ескалації. Ми розуміємо, що нам, як міністерству, яке опікується людьми, необхідно постійно комунікувати з ветеранами, роз’яснювати їм, що відбувається у державі. Наразі ми маємо понад 420 тис. ветеранів російсько-української війни. Серед них багато добровольців, які завжди готові стати на захист нашої держави, долучитися до лав територіальної оборони та до національного спротиву. І це нас надихає!» – сказала Лапутіна.

Вона наголосила, що міністерство й надалі виконуватиме свої функції з соціального захисту та розвитку ветеранів, а також буде продовжувати роботу над пріоритетними напрямами.

Читайте також: Мінветеранів розробляє нову систему психологічної та медичної реабілітації

«У Мінветеранів є соцмережі і сайт, також на платформі Урядового контактного центру працює «гаряча лінія», куди можна подзвонити і поставити запитання стосовно ветеранської політики. Звичайно, ми активні й у персональній комунікації – в одному з наших директоратів є експертна група, яка працює з громадськими організаціями», – зауважила очільниця Мінветеранів.

Як повідомляв Укрінформ, президент Росії Володимир Путін 21 лютого оголосив про визнання «незалежності» маріонеткових утворень «Л/ДНР» та підписав відповідні укази.

Читайте також: Українці мають зберігати спокій та бути готовими до будь-якого розвитку подій – Лапутіна

Президент України Володимир Зеленський у зверненні до українців наголосив, що Україна однозначно кваліфікує останні дії Російської Федерації як порушення суверенітету і територіальної цілісності нашої держави. Вся відповідальність за наслідки у зв'язку зі згаданими рішеннями покладається на Росію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-