Ткаченко попереджає, що Росія посилить інформаційні атаки

Ткаченко попереджає, що Росія посилить інформаційні атаки

Укрінформ
Росію дратує, що їхні пропагандистські вкиди вже не діють на українців, тож і надалі продовжуватимуть свої інформаційні атаки по нашій країні вже з новою силою.

Як передає Укрінформ, про це написав міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко в Телеграмі.

"Я вдячний українцям, що попри внутрішню тривожність зберігають холоднокровність та спокій. Паніка в Україні потрібна лише державі-агресору – РФ. Росію дратує, що їхні пропагандистські вкиди вже не діють на українців, тож Кремль продовжить інформаційні атаки по нам із новою силою. Тому й надалі пропускаємо все крізь призму критичного мислення", - написав Ткаченко.

Читайте також: Центр стратегічних комунікацій викрив «темник», за яким РФ дезінформує українців – Ткаченко

Він зазначив, що держава і надалі розвінчуватиме фейки РФ та докладатиме зусиль для захисту інформпростору. За його словами, усі останні дії Кремля – лише продовження тієї варварської політики, яка триває вже вісім років.

"Нібито ми, чи світ не знали, що на окупованій частині Донбасу є російські війська? Нібито Володимир Путін, до вчорашнього спіча, не маніпулював історичними фактами? Україна – не одна. Ми чекаємо не лише жорсткої реакції світу на агресію Росії, а й конкретних санкцій. А також конкретної допомоги Україні, яка стала єдиним реальним захисником Європи від імперських планів Путіна. Далі. Більш, ніж на «всесвітню стурбованість», ми маємо покладатися на самих себе. На наш український дух, на прагнення волі та на нашу армію. Активізація терористів та навіть введення російських військ не лякають нас", - написав міністр.

Ткаченко зазначив, що Збройні Сили України здатні протистояти ворогу, країна має план дій, а урядовці продовжують активно працювати в межах компетенціях своїх відомств. "Ми не відмовляємося від дипломатичного шляху врегулювання ситуації. Але хай ворог пам’ятає – ми готові дати йому відсіч. І всі об’єднаємося для допомоги нашим Збройним силам", - наголосив міністр.

Читайте також: Єдність та патріотизм українців руйнують план ворога – Ткаченко

Як повідомлялося, 21 лютого президент Росії підписав укази про визнання двох самопроголошених утворень на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей України. Укладені угоди між цими квазіреспубліками та Росією передбачають, зокрема, надання їм військової допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-