Єдність та патріотизм українців руйнують план ворога  – Ткаченко

Єдність та патріотизм українців руйнують план ворога – Ткаченко

Укрінформ
Українці можуть об'єднуватися перед загрозою, і це дозволяє протистояти російській агресії.

Про це сказав міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко під час спеціального телемарафону до Дня єднання, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ви бачите зараз унікальну для країни подію, ніколи такого не було, щоб всі телеканали добровільно об'єднувались. Головне, що нас єднає, що нас вирізняє перед усіма, що перед обличчям якоїсь загрози українці можуть об'єднуватись... Це дозволяє протистояти російській агресії. І мова навіть не йде про фізичну агресію, мова про ментальну агресію, тому що Росія використовує ЗМІ ...як ментальну зброю. Ми маємо щоденно протистояти цій зброї, і коли ми консолідуємось, показуємо нашим ворогам, що ми єдині, що ми разом, патріотизм у нашому серці, це, звичайно, руйнує плани посіяти тут хаос, паніку тощо", - сказав Ткаченко.

Читайте також: Ткаченко дав єдиний рецепт українським ЗМІ, які «підхоплюють» хайп західних медіа

Він додав, що, за даними Центру стратегічних комунікацій при МКІП, в інформаційному просторі України за останній місяць було понад 60 дезінформаційних атак.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський 14 лютого підписав указ №53/2022 по відзначення в Україні 16 лютого Дня єднання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-