ДПСУ назвала фейком заяву Росії про «українських диверсантів» на кордоні

ДПСУ назвала фейком заяву Росії про «українських диверсантів» на кордоні

Укрінформ
Державна прикордонній службі України назвала фейком заяву силових структур Росії про диверсійно-розвідувальну групу, яка начебто порушила російський кордон з боку України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДПСУ.

“Державна прикордонна служба заявляє: жодних порушень державного кордону на напрямку російського населеного пункту Митякінська в Ростовській області з боку підконтрольної українській владі території не відбувалося”, - ідеться в повідомленні.

Окрім цього, прикордонники України не отримували жодного інформування чи заяви від російської сторони про будь-яку нестандартну ситуацію, яка могла статися на кордоні, до того ж, що пов’язана із застосуванням зброї.

Читайте також: Кулеба категорично спростовує дезінформацію РФ про нібито напад України

“Такі повідомлення є ніщо інше як провокація”, - поінформували в ДПСУ.

Підтверджень такій заяві російська сторона також не наводить.

Як повідомлялось, 21 лютого російська пропаганда через підконтрольні медіа поширила нічим не підтверджене повідомлення, що нібито дві українські бойові машини піхоти в'їхали на територію РФ, і що перед цим туди увійшла група "українських диверсантів". Згідно повідомлення, нібито "п'ять українських диверсантів було знищено", а дві машини "вдалось підбити". Пропагандисти "повідомляють", що це "сталося" близько 5 ранку за київським часом у районі населеного пункту Мітякінська Ростовської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-