Кулеба категорично спростовує дезінформацію РФ про нібито напад України

Кулеба категорично спростовує дезінформацію РФ про нібито напад України

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба категорично спростовує дезінформацію Російської Федерації про нібито напад України.

Як передає Укрінформ, про це Кулеба повідомив у Твіттері.

"Категорично спростовую дезінформацію РФ. Україна: не нападала на Донецьк, Луганськ, не надсилала диверсантів чи БТРи через кордон, не обстрілювала територію РФ чи КПП на кордоні, не вчиняла диверсій", - зазначив Кулеба.

Він додав, що Україна не планує подібних дій.

Читайте також: Супутник зафіксував підвищену активність військ РФ поблизу кордонів України

"Вимагаю від РФ негайно зупинити фабрику фейків", - закликав Кулеба.

Як повідомлялось, 21 лютого російська пропаганда через підконтрольні медіа поширила нічим не підтверджене повідомлення, що нібито дві українські бойові машини піхоти в'їхали на територію РФ, і що перед цим туди увійшла група "українських диверсантів". Згідно з повідомленням, нібито "п'ять українських диверсантів було знищено", а дві машини "вдалось підбити". Пропагандисти "повідомляють", що це "сталося" близько 5 ранку за київським часом у районі населеного пункту Мітякінська Ростовської області.

Як повідомляв Укрінформ, у Міністерстві внутрішніх справ України спростували заяву ФСБ РФ про обстріл російського прикордонного пункту в Ростовській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-