Кулеба подякував Блінкену за нові дані щодо агресивних планів РФ

Кулеба подякував Блінкену за нові дані щодо агресивних планів РФ

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба висловив подяку американському колезі Ентоні Блінкену за надані Києву свіжі дані про агресивні плани Кремля. 

Як передає Укрінформ, про це він повідомив у Твітері.

"Вдячний держсекретареві Ентоні Блінкену за обмін додатковими даними та оцінками щодо агресивних планів РФ. Україна зараз ще краще підготовлена до будь-яких подальших сценаріїв. Українська та американська дипломатія не шкодуватиме зусиль для захисту України. США рішуче підтримують Україну", - йдеться у дописі.

Як повідомлялося, у четвер РФ та Білорусь розпочали спільні масштабні військові навчання «Союзна рішучість-2022» поблизу кордону України.

Читайте також: НАТО переводить персонал українського офісу

Окрім того, Москва продовжує деструктивну діяльність в Азово-Чорноморському регіоні, оголосивши великі райони Азовського та Чорного морів небезпечними для плавання на період з 13 до 19 лютого у зв'язку з проведенням навчань, які передбачають ракетні та артилерійські стрільби.

За даними розвідки, РФ продовжує нарощування кількості тактичних військових груп на кордонах України.

Раніше Сполучені Штати закликали американців в Україні негайно виїхати через «посилену загрозу російських військових дій» проти України та коронавірусну ситуацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-