Данілов з міністрами і депутатами завтра їде в зону ООС

Данілов з міністрами і депутатами завтра їде в зону ООС

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський дав доручення секретарю РНБО, окремим міністрам та депутатам 19 лютого відвідати лінію розмежування в зоні операції Об’єднаних сил.

Про це під час брифінгу щодо ситуації в районі ООС заявив секретар РНБО Олексій Данілов, передає кореспондент Укрінформу.

«Президент України прийняв рішення: завтра на лінію фронту відправляться представники Верховної Ради, відправляється частина міністрів, я відправляюсь за дорученням Президента так само на фронт, і завтра на фронті будемо в тих місцях, які постраждали безпосередньо, де постраждала наша інфраструктура», - повідомив Данілов.

Читайте також: Жодного наказу щодо звільнення ОРДЛО силовим шляхом немає — Данілов

Як повідомляв Укрінформ, упродовж минулої доби, 17 лютого, з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 60 порушень режиму припинення вогню, 43 з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Зокрема, 31 населений пункт зазнав обстрілів з боку російських окупантів.

Від дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення, ще один — бойове травмування. Внаслідок обстрілів з боку російсько-окупаційних військ було поранено ще двох цивільних осіб.

Також 17 лютого від ворожих обстрілів пошкоджено дитячий садок, лінії електропередач, газогін та зруйновано два приватні будинки в Станиці Луганській. Троє працівників дошкільного навчального закладу отримали контузії. Окрім цього, збройні формування РФ обстріляли з артилерійських систем населений пункт Врубівка та пошкодили будівлю місцевої загальноосвітньої школи, газогін та приватний будинок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-