Росіяни проводять евакуацію військових із Джанкоя та відновлення аеродромів у Криму - партизани

Росіяни проводять евакуацію військових із Джанкоя та відновлення аеродромів у Криму - партизани

Ілюстрація
Укрінформ
Росіяни розпочали евакуацію своїх військовослужбовців із Джанкоя та водночас активне відновлення аеродромів у тимчасово окупованому Криму.

Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ" у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Агенти руху «АТЕШ» із різних підрозділів ЗС РФ повідомляють, що російські війська розпочали евакуацію частини свого особового складу з Джанкоя. Одночасно з цим активними темпами розпочато відновлення та, ймовірно, модернізацію аеродромів у глибині Криму, таких як Кіровське (в районі Феодосії) та Багерове (в районі Керчі)", - йдеться у повідомленні.

Однак, зазначається, що попри всі зусилля росіяни не зможуть незабаром збудувати закриті укриття для своїх літаків. Причина полягає у складних технологічних процесах, високій вартості будівництва та значних часових затратах.

Читайте також: До Джанкоя прибули військові з Ленінградського округу РФ - партизани

"Дії окупантів свідчать про прагнення розосередити свої війська та техніку у Криму напередодні нових успішних атак СОУ. Рух «АТЕШ», у свою чергу, продовжує фіксувати дії окупантів та передавати важливі відомості українським визволителям", - додали партизани.

Раніше Укрінформ повідомляв, що 23 травня у тимчасово окупованій Алушті було вражено вузол зв'язку російських окупантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-