ЗСУ на півдні знищили 29 окупантів, бронетехніку та склад постачання в Білогірці

ЗСУ на півдні знищили 29 окупантів, бронетехніку та склад постачання в Білогірці

Укрінформ
Упродовж 17 серпня українські військові на півдні знищили 29 окупантів, самохідну гармату 203-го калібру «Піон», 5 одиниць броньованої та автомобільної техніки, а також склад постачання боєкомплекту в Білогірці.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Оперативне командування «Південь».

Наразі ситуація у південній операційній зоні складна та напружена, але контрольована. Українська авіація продовжила атакувати опорні пункти та райони зосередження російської сили, озброєння та техніки. Так, ураження завдавали у районі Нововознесенського та Олександрівки.

Водночас окупанти силами мотострілкового взводу та за підтримки РСЗВ намагалися приховано захопити наш спостережний пункт. Українські захисники зупинили їх відкритим вогнем.

Читайте також: Пошкоджений головний корпус університету і 27 будинків – наслідки нічного удару по Миколаєву

Також росіяни тричі завдали авіаційні удари по позиціях українських військових вздовж лінії зіткнення, але успіху не мали.

Окупаційні війська застосували 2 протирадіолокаційні ракети для знищення української системи протиповітряної оборони. Результат мали прикрий, зазначає командування.

Чотири рази за день росіяни атакували Зеленодольську громаду Криворіжжя важкою ствольною артилерією та двічі відкривали вогонь з «Граду». На щастя, всі снаряди впали у відкриту місцевість і минулося без людських втрат.

Читайте також: Захоплена росіянами ЗАЕС потужно мілітаризується - Монастирський

Тим часом у Чорному морі корабельне угруповання флоту рф тримає напоготові два ракетоносії з 16 «Калібрами» та один великий десантний корабель, тому ймовірність ракетних ударів залишається високою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-