У Вінниці запрацював Офіс туризму

У Вінниці запрацював Офіс туризму

Укрінформ
У Вінниці розпочав роботу міський Офіс туризму.

Про це у Фейсбуці повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов, передає Укрінформ.  

«У Вінниці стартує робота муніципального Офісу туризму. Планування мандрівок стане простішим і зручнішим. Це саме те місце, де підкажуть, які цікаві події відбуваються в місті та регіоні, що варто відвідати, де зупинитися», – повідомив Моргунов.

За його словами, Офіс туризму Вінниці працюватиме в екосистемі Туристичного хабу, який незабаром відкриється у реконструйованій будівлі в середмісті обласного центру.

Офіс туризму буде формувати пакетні пропозиції з відвідин Вінниці та області, розвиватиме туристичні локації та маршрути, а також займатиметься розробленням і масштабуванням бізнесу, націленого на внутрішній та в’їзний туризм. Також серед його завдань – посилення маркетингу туристичних продуктів та подій.

Фото: Офіс туризму Вінниці
Фото: Офіс туризму Вінниці

Міський голова зазначив, що Офіс туризму Вінниці вже зараз готовий спілкуватися засобами електронного зв’язку та у форматі ділових зустрічей. У повному ж обсязі він запрацює на початку туристичного сезону. Тут можна буде придбати місцеві сувеніри та оформити картку туриста, завдяки якій відвідувачі отримають доступ до десятків цікавих місцин Вінниці, користуючись різними перевагами й знижками, зокрема і щодо проїзду у муніципальному громадському транспорті.

Читайте також: Вінницький стандарт гостинності упроваджуватимуть ще 12 закладів

Також команда Офісу займатиметься підготовкою нових виставкових проєктів спільно з місцевими колекціонерами, позаяк це позитивно впливає на розширення програми перебування гостей міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-