У Чернівцях виготовили логотип до 630-ї річниці першої писемної згадки про Буковину

У Чернівцях виготовили логотип до 630-ї річниці першої писемної згадки про Буковину

Укрінформ
У Чернівцях представили логотип, який виготовили до святкування 630-ї річниці від дня першої писемної згадки про Буковину, – для популяризування туристичного потенціалу краю.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької ОДА, передає Укрінформ. 

"Чернівецька область цьогоріч відзначатиме пам’ятну дату – виповнюється 630 років від дня першої писемної згадки про Буковину. Таку назву краю можна зустріти у грамоті молдовського господаря Романа І Мушата, виданій 30 березня 1392 року у Сучаві. Тож департамент комунікацій до цієї дати розробив спеціальну айдентику – логотип, написи та знімки, які можуть використовувати усі охочі", – йдеться у повідомленні.

Айдентику пропонують використовувати для реклами чи сувенірної продукції, яка популяризує Чернівецьку область. До прикладу, виготовляти плакати, листівки, календарики або ж маркувати свої вироби.

Читайте також: У Чернівцях даруватимуть фотоальбоми до Дня музейного селфі

Як зауважив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук, ювілей сприятиме додатковій промоції краю серед туристів, а підприємці Буковини можуть скористатися нагодою, щоб підкреслити унікальність створених тут продуктів.

Автор знімків – Ольга Шевчук, а завантажити логотип, фото та написи можна за посиланням

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-