«Мале карпатське коло»: на Івано-Франківщині відремонтують три дороги місцевого значення

«Мале карпатське коло»: на Івано-Франківщині відремонтують три дороги місцевого значення

Укрінформ
На Прикарпатті три дороги місцевого значення готують до ремонту в межах проєкту «Мале карпатське коло».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Служба автомобільних доріг (САД) в Івано-Франківській області із посиланням на керівника Василя Буджака.

«Працюємо над прийняттям на баланс і передпроєктними рішеннями ремонту та реконструкції доріг Вишків – Сенечів, Болехів – Козаківка, Козаківка – Сукіль, які стали невід’ємною частиною державного проєкту «Мале карпатське коло», - зазначив Буджак.

У САД зазначили, що Укравтодор уже погодив передачу цих доріг місцевого значення на їхній баланс.

За словами Буджака, важлива частина проєкту «Мале карпатське коло» – дорога загального користування державного значення Р-21 Долина – Хуст, а сам проєкт здійснюється в межах президентської програми «Велике будівництво».

Читайте також: Укравтодор взяв на баланс дороги «Малого карпатського кола» на Львівщині

Як повідомлялось, на дорозі Р-21, від Долини до межі із Закарпаттям, вже провели середній поточний ремонт на ділянці 45 км. Для безпеки учасників руху та туристичної привабливості тут планують влаштувати велосипедні і пішохідні доріжки та освітлення.

«Мале карпатське коло» – проєкт, який має об’єднати курортні та туристичні центри трьох областей. З Львівського боку – Славське, Рожанка (Верхня і Нижня), Сколе та Плай, із боку Закарпаття – Пилипець, Ізки, Синевир та Міжгір’я, а з Івано-Франківського – Вигода, Вишків і Буковель. Проєкт реалізують у співпраці Укравтодору, Державного агентства розвитку туризму, місцевої влади та приватних інвесторів.

«Велике будівництво» — президентська програма, яку реалізують з метою масштабної розбудови якісної інфраструктури України. Торік за програмою відремонтували та збудували 6,6 тис. км доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-