Відеоекскурсії «Гетьманської столиці» перемогли у конкурсі музейного фестивалю

Відеоекскурсії «Гетьманської столиці» перемогли у конкурсі музейного фестивалю

Укрінформ
Відеоекскурсії Національного історико-культурного заповідника "Гетьманська столиця" увійшли до переліку переможців конкурсу короткометражних відеофільмів, відеоекскурсій та фотофільмів, що відбувся в межах VIII музейного фестивалю "Україна – козацька держава".

Про це заповідник повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Національний заповідник "Гетьманська столиця" переміг у конкурсі короткометражних відеофільмів, відеоекскурсій та фотофільмів, що пройшов у межах VIII музейного фестивалю "Україна – козацька держава" Нікопольського краєзнавчого музею", – ідеться у дописі.

Зазначається, що чотири ролики заповідника стали лауреатами конкурсу, а перемогу здобула відеоекскурсія "Подорож Цитаделлю Батуринської фортеці". Переглянути їх можна на YouTube-каналі "Гетьманської столиці". 

Національний історико-культурний заповідник "Гетьманська столиця" створили 1993 року на базі комплексу пам'яток історії, культури та природи, пов’язаних з історією українського козацтва доби Гетьманщини. Розташований у місті Батурині Ніжинського району Чернігівської області. У складі заповідника – 39 пам'яток культурної спадщини (серед яких 5 – національного значення), ще 14 об'єктів занесені до переліку щойно виявлених.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-