Дубай очолив список найпопулярніших туристичних напрямків 2021 року

Дубай очолив список найпопулярніших туристичних напрямків 2021 року

Укрінформ
Дубай другий рік поспіль очолив список найпопулярніших туристичних напрямків, на другому місці Канкун, на третьому – Стамбул. Париж торік був на четвертому місці, цього року – на шостому.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на звіт компанії з обробки даних у туристичному секторі Forward Keys.

«Наразі Дубай залишається на чолі списку. Це головне місце для відпочинку, а також відомий центр подорожей і торгівлі. Найбільш помітні підйоми (туристичної активності – ред.) у Маямі з 18-го на 5-е місце, Мадрида – з 16-го на 10-е. Мексиканський Канкун увійшов до переліку вперше, так само як Каїр (Єгипет), Пунта-Кана (Домініканська Республіка), Сан-Хуан (Пуерто-Ріко), Лісабон (Португалія), Афіни (Греція), Мехіко (Мексика), Пальма-де-Майорка (Іспанія), Франкфурт (ФРН)», – повідомили у компанії.

Топ-10 цього року має такий вигляд (з 1-го по 10-те місце): Дубай (ОАЕ), Канкун (Мексика), Стамбул (Туреччина), Нью-Йорк (США), Маямі (США), Париж (Франція), Доха (Катар), Лондон (Велика Британія), Каїр (Єгипет), Мадрид (Іспанія).

Торік ця десятка мала такий вигляд: Дубай (ОАЕ), Лондон (Велика Британія), Бангкок (Таїланд), Париж (Франція), Нью-Йорк (США), Токіо (Японія), Стамбул (Туреччина), Сеул (Південна Корея), Сінгапур та Гонконг.

Як повідомляв Укрінформ, Україна входить до топ-10 країн, звідки до Стамбула приїздить найбільше туристів. Українці на 8-му місці, на першому – іранці. Далі росіяни, німці, французи, британці, іракці та американці. Торік Стамбул відвідали 199 907 українців. За даними міністерства культури та туризму Туреччини, за період січень-жовтень поточного року Стамбул відвідали 188 752 українці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-