У Вінниці відкрили обласний туристично-інформаційний центр

У Вінниці відкрили обласний туристично-інформаційний центр

Фото
Укрінформ
На території Подільського зоопарку у Вінниці відкрили Туристично-інформаційний центр, де можна отримати повну інформацію та консультацію щодо цікавих для мандрівників локацій Вінницької області.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної держадміністрації, передає Укрінформ. 

"19 грудня на території Подільського зоопарку відбулося відкриття Туристично-інформаційного центру, який є важливим інструментом комунікації та забезпечує потужну інформаційну підтримку для розвитку туризму і просування локального туристичного продукту в області", – йдеться у повідомленні.

За словами директора департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Володимира Мережка, у ТІЦ можна буде безкоштовно отримати інформацію щодо розташування популярних пам’яток історії та культури, готелів та об’єктів харчування, дозвілля, транспорту, торговельних установ. Також він забезпечить просування та популяризування туристичних дестинацій і підвищення якості туристичних послуг. Крім того, зовсім скоро тут можна буде замовити екскурсії, дізнатися про актуальні події та мистецькі заходи.

Розміщення центру на базі зоопарку, переконані в ОДА, дасть йому змогу стати справжнім туристичним комплексом з вивчення історії і природи, активного відпочинку і натхнення. Тут також працюватиме конференц-зала, де будуть проводитися різноманітні заходи та розваги, майстер-класи й інші активності.

Фото: Вінницька ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-