У Вінниці відкрили зимове містечко з атракціонами, ярмарком та ковзанкою просто неба

У Вінниці відкрили зимове містечко з атракціонами, ярмарком та ковзанкою просто неба

Фото
Укрінформ
У Вінниці в Центральному парку ім. М. Леонтовича відкрили зимове містечко з атракціонами, ярмарком та ковзанкою просто неба.

Про це повідомляє Вінницька міська рада, передає Укрінформ.

«У Центральному парку ім. М. Леонтовича розгорнулось «Зимове містечко». Тут вінничани можуть покататися на льодовій ковзанці, спуститися з гірки на санчатах, поласувати смаколиками та придбати подарунки на новорічні свята рідним та близьким», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що містечко працюватиме щодня до 23 січня. Цю локацію поділили на зони, у яких розташуються ярмарок, ковзанка, дитячі та сімейні атракціони. Це дозволяє розмежувати потоки відвідувачів за інтересами.

Так, на новорічному ярмарку розташувалися близько пів сотні яток, де можна придбати новорічні подарунки, прикраси та сувеніри. Також охочі мають можливість придбати випічку, печиво та інші смаколики.

У Вінниці відкрили зимове містечко з атракціонами, ярмарком та ковзанкою просто неба / Фото: vmr.gov.ua

Організатори підкреслюють, що всі локації зимового містечка працюють з дотриманням карантинних вимог. Зокрема, у ятках працюватимуть тільки продавці, які мають «зелений» сертифікат про щеплення від COVID-19. Дорослим, які захочуть піти на ковзанку та атракціони, теж необхідно мати «зелений» ковід-сертифікат, дійсний негативний ПЛР-тест чи довідку про одужання від коронавірусу. Ятки на ярмарку поставили на відстані, щоб уникнути можливого скупчення людей.

Дотримуватись карантинних правил мають і відвідувачі ярмарку та інших локацій у «Зимовому містечку». Насамперед – не забувати одягати маску та триматися на безпечній відстані від інших людей.

У неділю, 19 січня, у зимовому містечку на площі перед літнім театром відкриється головна ялинка міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-