У Рівному на поштових марках показали туристичні «магніти»

У Рівному на поштових марках показали туристичні «магніти»

Фото
Укрінформ
Низку туристично привабливих локацій показали на поштових марках у Рівному під час відкриття філателістичної виставки.

Про це передає Укрінформ із посиланням на повідомлення пресслужби Рівненської облдержадміністрації.  

«Тунель кохання, Тараканівський форт, Острозький замок. Ці та інші туристичні й історичні місця стали зображенням марок на філателістичній виставці «Краса і велич України. Рівненська область». Сьогодні експозиція запрацювала у Рівному вперше – у приміщенні обласної універсальної наукової бібліотеки», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, це лише частина туристичних «магнітів», якими Рівненщина може пишатися. Адже область має величезний історико-культурний, туристичний потенціал.

В експозиції демонструються поштові випуски, які представляють Рівненську область і завершують серію «Краса і велич України». Також презентували ексклюзивний аркуш марок – сучасний філателістичний раритет. До речі, Рівненщина – єдиний регіон, який удостоївся такої честі.

У межах події відбулася урочиста церемонія спецпогашення поштової марки із зображенням бурштину. Всього таких «бурштинових» марок буде 120 екземплярів у світі.

Як повідомляв Укрінформ, Рівненщина в останні роки активно просуває свій туристичний продукт. Так, серед цьогорічних особливостей туристичного сезону – відкриття маршруту «На обороні земель Волинських», кілька нових маршрутів для велосипедного туризму, бурштинове сафарі на квадроциклах, туристична мандрівка до «Бурштинових копалень» – музею просто неба, де туристи можуть подивитися на процес видобування бурштину.

Фото: Олег Снітовський, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-